Sunday, June 29, 2014

Dag 16 - Tack Nordic Safari Mehamn

Datum
Onsdag den 25 
Sträcka
0 km
Totalt - 349 km
Medeldistans - 21,8 km/dag
Inblåsta dagar 
4st
Väder
Nordliga vindar på 7-10 m/s
Fångst
Inget fiske denna dag
Mat
Super-gröten. Kungskrabba.

Så vart vi inblåsta igen. Känns lite tungt, men samtidigt får vi återigen chansen att ladda ordentligt inför fortsättningen. Efter en ordentlig sovmorgon hinner vi uppdatera bloggandet, spara över bilder till hårddisken och fixa mängder av småsaker. Att paddla sliter oerhört mycket på prylarna. Saltvattnet gör att många av våra "rostfria" saker rostar och vissa grejer håller inte helt vattentätt. Mycket behöver förbättras och lagas. Tur då att vi kan hänga på fiskecampen Nordkyn Nordic Safari, med perfekt läge i Mehamn där de erbjuder allt från havsfiske i Barents hav till älv- och fjällfiske i fantastiska miljöer.


Idag hinner vi med det mesta, ägaren Vidar och fiskeguiderna John och Albin har hjälp oss med allt mellan himmel och jord och vi är oerhört tacksamma för boendet och allt det andra som förgyllt våran tillvaro. Kvällen rundas av med kungskrabba. 

 


Imorgon skall vädret bli bättre och vi hoppas kunna paddla riktigt långt. Stort tack till Nordkyn Nordic Safari för all hjälp och logi, det är nog inte sista gången vi besöker den här campen!  

//Johan och Alex

No comments:

Post a Comment